Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

 

033 – 303 60 86info@avned.nl

 

 

 

 

                   Gratis verzending bij bestellingen boven € 100,-

Winkelwagen

Reparatie & Onderhoud Een ervaren technische dienst
Uitgebreide occasion afdeling Wij ruilen ook in!
Probeer in onze showroom Eerst testen dan kopen
De juiste camera kopen? Laat je door ons informeren

Voorwaarden financiering

Voorwaarden financiering

 

  1. Deze financiering opzet is een samenwerking tussen De Lage Landen Vendorlease B.V. (hierna te noemen DLL) en AVNed. De financiering zal worden ondergebracht bij DLL en hierbij gelden hun reguliere algemene voorwaarden voor Financiële Lease Huurkoop.
  2. Het minimale aanschaf bedrag voor het afsluiten van een financial lease overeenkomst bedraagt € 2.500,-.
  3. De financieringsprijs weergegeven in de webshop is gebaseerd op een periode van 60 maanden. Wanneer een andere financiering periode gewenst is zal AVNed dit van harte voor u voorrekenen.
  4. De prijs getoond op de website, is een indicatieve berekening en afhankelijk van het dan geldende rentepercentage. Aan de getoonde bedragen kunnen geen rechten worden ontleend. 
  5. Wanneer u niet uw volledige bestelling middels een leasecontract wenst te financieren kunt u contact met ons opnemen zodat wij het een en ander voor u kunnen voorrekenen. 
  6. Verstrekking van de financiering kan alleen geschieden na een positieve ‘creditcheck’ uitgevoerd door DLL. AVNed zal de uitkomst hiervan (alleen) delen met de aanvrager. AVNed heeft geen enkele invloed op de uitkomst van deze creditcheck. De uitkomst van de creditcheck is normaliter binnen vijf minuten beschikbaar.
  7. De totale BTW is direct verschuldigd tegelijk met de eerste termijnbetaling. Eventueel uitstel van de BTW-betaling van drie maanden is mogelijk tegen een vastgestelde vergoeding.
  8. Bij de laatste termijn is de leasingnemer een bedrag van € 150,- verschuldigd aan DLL voor het afhandelen van de administratieve overdracht van het geleasede. Na de betaling van de laatste termijn en de administratieve kosten wordt de leasingnemer automatisch eigenaar van het geleasede.