Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

 

033 – 303 60 86info@avned.nl

 

 

 

 

                   Gratis verzending bij bestellingen boven € 100,-

Winkelwagen

Reparatie & Onderhoud Een ervaren technische dienst
Uitgebreide occasion afdeling Wij ruilen ook in!
Probeer in onze showroom Eerst testen dan kopen
De juiste camera kopen? Laat je door ons informeren

Alpha 7S II Systeemcamera

1124

Alpha 7S II Systeemcamera

Regular Price € 2.849,00 Special Price € 1.124,00
prijs excl. btw
  • 12.2 megapixel fullframe CMOS sensor
  • Snelle beeldverwerking door de BIONZ X processor
  • Intern filmen in fullframe formaat op 3840 x 2160 pixels
  • Slowmotion kunnen opnemen met 120fps in full HD
  • Scherpstelvergroting en focus peaking
  • S-Log3 gamma instellingen, display assist en een zebra functie
- +

Omschrijving

Sony Alpha A7S II systeemcamera Body

Een aantal dingen vallen meteen op als je de Sony Alpha A7S II systeemcamera vergelijkt met zijn voorganger. De vormgeving qua knoppen is ietwat gewijzigd en de camera is wat kleiner. Maar binnenin de magnesiumlegering behuizing is het echte verschil gemaakt. De 12.2 megapixel fullframe sensor, de ongelofelijke lichtgevoeligheid en de processor zijn hetzelfde gebleven, maar er zijn drie factoren die deze body uiterst bijzonder maken. De vijf-assige optische beeldstabilisatie, het hoge aantal scherpstelpunten en de uitgebreide mogelijkheden voor videografen.

Mogelijkheden voor video-professionals

De Sony Alpha A7 S II dé camera voor video-professionals waarmee je opneemt in diverse formaten. Je neemt bijvoorbeeld intern in XAVC S formaat op in Ultra HD kwaliteit met 30fps en zelfs actievolle momenten in full HD-kwaliteit opnemen met een snelheid van 120fps. In slow motion wordt het moment nog indrukwekkender! Daarnaast is de A7S II uitgerust met S-Log3, ten opzichte van S-Log2 bij zijn voorganger, voor een verbeterd dynamisch bereik tot wel dertien keer zo hoog. Dit is ideaal voor professionele nabewerking. De versterkte Zebra-functie ondersteunt het werken met S-Log gamma-instellingen optimaal en Gamma Display Assist zorgt voor mooiere previews door S-Log om te zetten naar ITU709 gamma.

Altijd een scherp resultaat

Met 169 scherpstelpunten, die zijn verdeeld over zestien segmenten, weet je zeker dat je je niet druk hoeft te maken over de scherpte van het eindresultaat. Het hoge aantal scherpstelpunten van de Sony A7S II biedt een enorme uitkomst in een omgeving met weinig licht. De hoge ISO-gevoeligheid en het brede dynamische bereik zijn daarnaast precies wat je nodig hebt als basis van het maken van uitmuntende beeldproducties.

Onopvallend maar robuust

Het formaat en het gewicht maken de stof- en vochtbestendige A7S II tot een onopvallende camera. De body is van alle professionele gemakken voorzien, zoals een kantelbaar display en een elektronische zoeker met een hoge resolutie en de bekende Zeiss T* anti-reflecterende coating. Het effect van het veranderen van de instellingen kan live worden weergegeven. De afdichtingen rondom de knoppen, de instelwielen en de dubbellaagse structuur die onderdelen met elkaar verbindt, draagt bij aan de duurzaamheid van de body. Het anti-stofmechanisme en de anti-statische coating helpen voorkomen dat er stof of andere deeltjes aan de sensor blijven 'kleven'.

Gebruik je camera als webcam

Met de vernieuwde Imaging Edge software gebruik je deze camera nu ook als webcam en livestreamapparaat. Na het installeren van de Imaging Edge Webcam app sluit je de camera met een USB-kabel aan op je laptop. Ga bij het menu van je camera naar netwerkinstellingen en zet bij USB-aansluiting de optie PC Remote in. Start de Imaging Edge Webcam software op om de camera met je laptop te verbinden. Je kunt daarna met jouw geprefereerde online video communicatie software meteen streamen.

Lees meer
Specificaties
Type
Camera
Fabrikant code
ILCE7SM2B.CEC
Status
Occasion