BRENG UW LIVE EVENEMENTEN NAAR EEN NIEUW NIVEAU MET DE PTZ-MARKTLEIDER!

De Panasonic AW-UE100 4K/50p PTZ-camera is een fantastische keuze voor het produceren van hoogwaardige content tijdens live remote- en studioproducties.

Panasonic ondersteunt uw productie met een gratis AW-RP60 of AW-RP150 camerabediening bij aankoop van AW-UE100 4K/50p PTZ camera's (Algemene voorwaarden zijn van toepassing).

Wat uw werk ook vereist, de AW-UE100 4K/50p is uw toekomstbestendige camera:

  • Ondersteunt NDI voor hoge bandbreedte
  • Wordt geleverd met een groothoeklens met een gezichtsveld van 74,1° en een optische zoom van 24x
  • Ondersteunt SRT-, NDI|HX- en FreeD-protocol
  • Nieuw ontworpen motor met directe aandrijving voor soepele pan- en tiltbewegingen en stillere werking
  • Met de UHD-sensor zijn twee groothoekopnamen uit de camera mogelijk plus een bijgesneden HD-opname

 

Voorwaarden voor deelname aan de "Panasonic PTZ herfst actie" voor professionele eindgebruikers.

1. De organisator

De "Panasonic PTZ  herfst  actie" wordt georganiseerd door Panasonic Connect Europe GmbH, Hagenauer Str. 43, 65203, Wiesbaden, Duitsland (Registratienummer HRB 32599, Amtsgericht Wiesbaden, Duitsland) (de "Promotor").

2. Promotieperiode

Promotieperiode: Van 18 october 2021 tot 28 januari 2022

3. Voorwaarden

3.1. De actie bevat twee opties:

a) Bij aankoop van drie (3) AW-UE100KEJ 4K/50p of AW-UE100WEJ 4K/50p("de In aanmerking komende producten") op één factuur, ontvangt u één (1) AW-RP60GJ ("het Promotieproduct")gratis. Een professionele eindgebruiker mag slechts twee (2) AW-RP60GJ-stukken ontvangen op hetzelfde moment als de aankoop van de in aanmerking komende producten.

b) Wanneer u vijf (5) AW-UE100KEJ of AW-UE100WEJ ("de In aanmerking komende producten") tegelijkertijd koopt, ontvangt u één (1) AW-RP150GJ ("het Promotieproduct") gratis. Een professionele eindgebruiker mag slechts twee (2) AW-RP150GJ tegelijk ontvangen bij de aankoop van de in aanmerking komende producten.

3.2 De Actie is geldig voor commerciële eindgebruikers ("Deelnemers") waarvan de kantoren zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Kanaaleilanden en -eiland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Spanje, Portugal, Cyprus, België, Nederland, Luxemburg, Malta, Hongarije, Slovenië, Kroatië, Servië, Republiek Noord-Macedonië, Albanië, Bosnië en Herzegovina, Kosovo, Montenegro, Tsjechië, Slowakije, Polen, Roemenië, IJsland, Liechtenstein, Monaco, Andorra, Griekenland, Finland. en Bulgarije (de "deelnemende landen") De koper moet minstens 18 jaar oud zijn.

3.3. Alleen aankopen door professionele eindgebruikers die nieuw en echt zijn (d.w.z. ongebruikte, niet-gerenoveerde, niet-ingevoerde producten uit derde landen of in aanmerking komende producten die nagemaakt zijn of op enigerlei wijze inbreuk maken op de intellectuele-eigendomsrechten van de groep van ondernemingen van de organisator) komen in aanmerking. De gekwalificeerde producten worden gekocht bij Panasonic partners, distributeurs of dealers geleverd door de organisator tijdens de promotieperiode. Voor een lijst van deelnemende partners, dealers en distributeurs, zie Waar te koop - Professional Camera Solutions | Panasonic Business. Claims met betrekking tot in aanmerking komende producten die vóór of na de promotieperiode zijn gekocht, worden ongeldig geacht.

3.4 Deze actie staat niet open voor de partners, distributeurs en dealers van de organisator. 

3.5 Om in aanmerking te komen voor deze Actie, gaat de Deelnemer ermee akkoord dat als de Deelnemer het In aanmerking komende Product heeft gekocht, de Partner, Distributeur of Distributeur de Organisator een kopie van zijn factuur of een ontvangstbewijs per e-mail naar de juiste Panasonic-contactpersoon zal sturen.

3.6 De organisator behoudt zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten van de actie of deelname te annuleren en de reclameproducten niet voor niets in te houden en terug te vorderen indien:

a) de deelnemer in strijd is met de toepasselijke wetgeving of deze Algemene Voorwaarden;

b) de deelnemer valse of misleidende informatie verstrekt in verband met deelname aan de actie.

3.7 Organisator behoudt zich het recht voor om te controleren of alle claims in aanmerking komen om zichzelf te beschermen tegen frauduleuze, ongeldige of herhalende claims, inclusief, maar niet beperkt tot, bewijs dat het in aanmerking komende product niet binnen 28 dagen na de aankoopdatum zal worden geretourneerd. Claims voor geretourneerde legitieme producten, kwade trouw of frauduleuze claims worden ongeldig verklaard.

3.8 De organisator is gerechtigd een bureau of een opdrachtnemer opdracht te geven het promotieproces geheel of gedeeltelijk namens hem uit te voeren.

4. Claimproces

4.1 De partner, dealer of distributeur stelt de reclameproducten ter beschikking van de deelnemer op het moment dat de deelnemer de in aanmerking komende producten koopt. Claims voor reclameproducten per fax, telefoon, e-mail of post worden niet geaccepteerd.

5. Belastingen en socialezekerheidsbijdragen

5.1 Het aanbieden van reclameproducten kan worden behandeld als belastbaar inkomen (al dan niet directe belastingen) en kan worden beschouwd als directe compensatie voor belastingen, nationale verzekeringen of socialezekerheidsbijdragen (of gelijkwaardige belastingen of socialezekerheidsbijdragen die van toepassing zijn op grond van het lokale recht).

5.2 Deelnemers en/of hun werkgevers zijn als enige verantwoordelijk voor alle federale, staats-, staats-, provinciale belastingen, socialezekerheidsbijdragen, socialezekerheidsbijdragen of andere belastingen (direct, indirect of anderszins) die kunnen voortvloeien uit de ontvangst van reclameproducten als onderdeel van de promotie.

6. Privacy en gegevensbescherming

Alle persoonlijke gegevens die door de professionele gebruiker worden verstrekt, worden uitsluitend gebruikt door de organisator, zijn partners, dealers en distributeurs, evenals de contractanten van de organisator, met het oog op deze promotie en worden verwerkt in overeenstemming met alle relevante wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming. Meer informatie vindt u in het privacybeleid van de organisator: Privacybeleid - Professional Camera Solutions | Panasonic Business

7. Algemene voorwaarden

7.1. De promotionele producten zijn niet uitwisselbaar, niet overdraagbaar, niet-restitueerbaar en er wordt geen krediet-, contant- of productalternatief aangeboden.

7.2 De organisator behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde naar eigen inzicht te wijzigen en de actie zonder voorafgaande kennisgeving geheel of gedeeltelijk te beëindigen, te annuleren of in te trekken.

7.3 Deze actie is niet beschikbaar in combinatie met andere aanbiedingen of promoties.

7.4 Door deel te nemen aan deze actie accepteren deelnemers deze algemene voorwaarden.

7.5 Op de Algemene Voorwaarden is Duits recht van toepassing.

7.6 Indien één of meerdere bepalingen van deze Algemene Voorwaarden geheel of gedeeltelijk nietig zijn of worden, laat dit de geldigheid van de overige bepalingen onverlet. De geheel of gedeeltelijk ongeldige bepaling wordt vervangen door een geldige bepaling die het best overeenkomt met het economische doel van de ongeldige bepaling.