Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

 

033 – 303 60 86info@avned.nl

 

 

 

 

                   Gratis verzending bij bestellingen boven € 100,-

Winkelwagen

Reparatie & Onderhoud Een ervaren technische dienst
Uitgebreide occasion afdeling Wij ruilen ook in!
Probeer in onze showroom Eerst testen dan kopen
De juiste camera kopen? Laat je door ons informeren


Meld je, middels onderstaand aanmeldformulier, aan voor de Nanlite - Lighting Experience 3-Daagse!

Op dinsdag 9 april, woensdag 10 april en donderdag 11 april zal onze showroom in Hoevelaken vol staan met een compleet assortiment aan Nanlite lampen.
Tussen 9:00 – 16:30 ben je van harte welkom om alle Forza serie COB-light lampen en de diverse Pavotubes te komen bekijken.
 
Naast de lampen zullen er een flinke hoeveelheid lichtstatieven (van Avenger en Manfrotto) en andere accessoires aanwezig zijn om je te laten zien wat er mogelijk is qua support en licht shaping. Denk hierbij bijvoorbeeld aan softboxen, fresnel lenzen, portable voedingsopties en verschillende vormen van support en bevestigingsmogelijkheden.
 
Tijdens deze dagen ontvang je van ons 15% korting op alle lampen van Nanlite en 25% korting op alle lichtstatieven van Avenger en Manfrotto.
Daarnaast ontvang je een gratis Manfrotto 035 SuperClamp bij elke 500,- (excl. btw) die je besteedt aan bovengenoemde producten.
Genoeg redenen dus om langs te komen en je te laten informeren omtrent de mooie producten van deze merken!
 
We vragen je te registreren voor dit evenement via onderstaand aanmeldformulier en ons globaal aan te geven rond welke tijd we de koffie/thee voor je klaar mogen zetten. Mocht je specifieke items willen bezichtigen kun je dit via het opmerkingen veld kenbaar maken aan ons.